Η πιο γλυκιά Πιερία στο 9οΦεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας


Πιστή και φέτος στο πιο γλυκό ραντεβού της η Π.Ε. Πιερίας, καθώς συμμετείχε στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή αγνού και ποιοτικού ελληνικού μελιού.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Παρασκευή, 1 έως την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

 

Η συμμετοχή της Π.Ε. Πιερίας στην μεγάλη εκδήλωση για το μέλι, με την παρουσίαση των μελισσοκομικών της προϊόντων, πέρα από την γνωστοποίηση των εξαιρετικά αυτών παραγόμενων προϊόντων, συμβάλει επίσης στην ενίσχυση της εικόνας της Πιερίας σε ένα ευρύ κοινό, ως μιας δυναμικής περιοχής παραγωγής ποιοτικών αγροτικών προϊόντων. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ενότητας Πιερίας (Νο 46) οι επισκέπτες μέσα από μία γευστική και ωφέλιμη περιήγηση είχαν την ευκαιρία, ως καταναλωτές να δοκιμάσουν και να αγοράσουν μέλι και προϊόντα μέλισσας, καθώς και ως μελισσοκόμοι να προμηθευτούν εξειδικευμένο μελισσοκομικό εξοπλισμό. Τα τελευταία χρόνια Π.Ε. Πιερίας με τις δράσεις της έχει στην ουσία επενδύσει στην ανάδειξη, προβολή και προώθηση του Πιερικού Μελιού.

 

Για την άριστη παρουσίαση του περιπτέρου της Π.Ε. Πιερίας, συνέβαλλε ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Παπαγιανούλης ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, για την συνεχή και έμπρακτη υποστήριξη του κλάδου της μελισσοκομίας. Το 9οΦεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας επισκέφτηκε ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Π.Ε. Πιερίας κ. Δημήτρης Ρουκάς, ο οποίος είχε την δυνατότητα να μεταφέρει στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, την επιθυμία του Γενικού Διευθυντή της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ, κ. Γιάννη Κάκκο για την διοργάνωση μιας αντίστοιχης εκδηλώσεις στην Πιερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου